Werkzoekend

Heb je een technische hbo-diploma en ben je op zoek naar een baan?

Ben je werkzoekend, toe aan een nieuwe uitdaging of eigenlijk nog zoekende naar wat je precies wil? Bij Baucon Vgo in Delft kun je terecht met al je vragen over een baan of carrière in de sectoren vastgoedonderhoud, bouw en techniek. Vertel ons jouw talenten en ambities en wij vinden met ons grote netwerk snel de juiste match. Schakel Baucon Vgo in voor een topbaan en -werkgever in de bouw, techniek of vastgoedonderhoud. Wij willen niets minder dan dat voor je.

Methode van Baucon VGO

Baucon Vgo werkt met een persoonlijkheidstest die al 30 jaar is doorontwikkeld. De methode zorgt ervoor dat we dé baan vinden die bij je past, bij een opdrachtgever die bij jou past als (professioneel) mens. Onze methodiek zorgt ervoor dat je je kunt ontwikkelen op een werkplek die leidt tot oprecht werkgeluk.

Met onze persoonlijkheidstest krijgen we niet alleen inzicht in jou als persoon, maar ook in je kwaliteiten als professional. Op basis daarvan komt een functieprofiel naar voren die het beste bij je past, maar wordt ook duidelijk waar je nog begeleiding bij nodig hebt en welke werkcultuur het beste bij je past. We zorgen echt voor maatwerk om het beste uit jou en je toekomstige baan te halen.

werving-selectie-bauconvgo

Baucon Vgo en ZZP’ers

De arbeidsmarkt van nu omarmt niet alleen werknemers in dienst, maar zet ook graag zzp’ers in. Als detacheerder maakt Baucon Vgo daar natuurlijk ook graag gebruik van. Iedere zelfstandig ondernemer is welkom: starters én ervaren professionals. Ons doel is om langlopende samenwerkingen op te zetten door onze expertise, groot netwerk en marktkennis daarvoor in te
zetten.

Wil je bij een vastgoedonderhoudsbedrijf werken, een bouwbedrijf of woningbouwcorporatie? Alles kan, en wij zorgen ervoor dat jouw orderportefeuille goed gevuld is en je betaald wordt. Ook als je wilt omscholen of simpelweg meer kennis wil vergaren, dan kunnen we ons opwerpen als sparringpartner.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en jouw kansen? Kom dan eens op de koffie. Het kantoor van Baucon Vgo staat in Delft. Neem hier contact met ons op.

Mogen wij jouw coach worden?

Vacatures