Cyclische werkwijze

Dit is de cyclische werkwijze van Baucon VGO

Baucon Vgo is een detacheerder die een cyclische werkwijze hanteert. Dat zorgt ervoor dat de ondersteuning van iedere klant op dezelfde manier wordt aangepakt. We maken afspraken over de doelen die werkzoekenden of werknemers willen bereiken en werken samen toe naar het behalen van die doelen. Benieuwd naar onze volledige werkwijze?

  • Kennismakingsgesprek met Baucon VGO 0% 0%

Heb je gesolliciteerd bij Baucon Vgo? Dan nodigt een van onze consultants je uit voor een kennismakingsgesprek, waarin je ons vertelt wat je zoekt, wat je kunt (je talenten) en wat je ambities zijn. Met deze kennis op zak, gaan wij voor op zoek naar de baan die perfect aansluit bij jouw wensen, kwaliteiten en eisen.

  • Opdrachtgever zoeken 20% 20%

Jouw doel is onze ambitie. En wat we daarmee willen zeggen is dat wij jouw wensen en doelen bovenaan het lijstje hebben staan in de zoektocht naar de juiste baan voor jou. Baucon Vgo heeft een groot netwerk van de mooiste opdrachtgevers in het vastgoedonderhoud, de bouw en techniek. Met de juiste contacten kunnen we jouw profiel ook nog eens goed onder de aandacht brengen bij de beoogde opdrachtgevers.

  • Sollicitatie gesprek voorbereiden 40% 40%

Na het vinden van één of meer opdrachtgevers die aansluiten bij jouw wensen, spreken we met elkaar af bij welke bedrijven je wil solliciteren. De diensten van Baucon Vgo stoppen hier niet. Wij gaan ook nadat we je aan een bedrijf koppelen door. We helpen je bijvoorbeeld met de voorbereiding van je sollicitatiegesprek. Voor vragen of sollicitatietips kun je altijd contact opnemen met je persoonlijke consultant.

  • Baan gevonden? 60% 60%

Zijn jij en je toekomstige opdrachtgever beiden enthousiast. Dan zijn er verschillende opties om te starten met je nieuwe baan. Zo bieden wij de mogelijkheid om eerst in dienst te zijn Baucon Vgo of
kunnen jij en de werkgever ervoor kiezen om meteen in dienst te treden bij dat bedrijf. Voor welke optie je ook kiest, wij regelen een goed contract voor je, met een vast inkomen en mooie secundaire
voorwaarden.

  • Persoonlijke aandacht voor begeleiding & ontwikkeling 80% 80%

Zoals we al zeiden, Baucon VGO is niet zomaar een detacheerder. Nu we je hebben gekoppeld aan een bedrijf, begint ons proces pas echt. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht voor al onze talenten. Dat betekent dat we ook tijdens jouw dienstverband regelmatig met je in contact blijven. We willen van je weten hoe je baan bevalt en wat voor jou verbeterpunten zijn. Het kan zijn dat je tegen dingen aanloopt of je simpelweg verder wilt blijven ontwikkelen. Dat kan door bijvoorbeeld opleidingen te volgen. Oók daarbij ontvang je ondersteuning van Baucon VGO.

  • Jouw toekomst in jouw handen 100% 100%

Heb je ervoor gekozen om het eerste jaar in dienst te zijn van Baucon VGO? Dan kunnen jij en je werkgever er vrijblijvend voor kiezen om je in dienst te nemen. Maar wij zouden wij niet zijn als we de mogelijkheden niet compleet aan jou zouden overlaten. Jouw toekomst is in jouw handen, dus als je bij Baucon VGO wil verlengen kan dat, als je een vast dienstverband wil bij je werkgever kan dat ook en als je tóch een andere baan wilt, dan gaan we weer voor je op zoek.

Mogen wij jouw coach worden?

Vacatures