Over ons

Dit zijn wij, Baucon Vgo!

Een detacheerder die talenten verbindt aan opdrachtgevers in het vastgoedonderhoud, de bouw en techniek. Zo helpen wij talenten zichzelf te ontwikkelen en creëren we de capaciteit om te anticiperen op de kennisvragen uit de markt.

werving-selectie-bauconvgo
Waarom Baucon Vgo

Baucon Vgo is gedreven en continu op zoek naar de perfecte uitdaging die leidt tot werkgeluk bij onze technische- en vastgoedtalenten. Want wij geloven dat je het meest gelukkig bent als je op het werk je talenten kunt inzetten en waarde kunt toevoegen.

Wat doet Baucon Vgo?

Wij willen waarde toevoegen aan de sectoren vastgoedonderhoud, bouw en techniek door de talenten van onze studerende óf afgestudeerde professionals optimaal te benutten en ontwikkelen.

Onze diensten

Wij bieden onze diensten natuurlijk aan werkzoekenden en werkgevers aan, maar helpen ook afgestudeerden aan traineeships en studenten aan stage- en afstudeerplekken. Meer weten over
onze diensten? Klik hier.

werving-selectie-bauconvgo

Kennis

Jarenlange ervaring binnen de bouw en vastgoed sector maakt dat wij een brede kennis in ons bezit hebben. Aan de kant van de gedetacheerde en als detacheerder.

werving-selectie-bauconvgo

Kunde

Ons netwerk is zorgvuldig opgebouwd in 18 jaar. Dus zoek je die enne baan in de bouw of techniek, kunnen wij snel schakelen. Weet je het eigenlijk nog niet zo goed?

Wij organiseren een persoonlijkheidstest, zodat je beter inzicht krijgt in je interesse en talenten. Op onderbuik gevoel kiezen is niet ons cup of tea. Je carrière is iets serieus en vraagt dus ook om een professionele aanpak.

werving-selectie-bauconvgo

Coaching

Onze coaches komen regelmatig bij je langs. Dat doen we om te zien hoe het met je gaat en mee te kunnen denken over de richting die jij graag op wilt met je carrière.

Coaches van Baucon Vgo komen langs

Onze coaches komen regelmatig bij je langs. Dat doen we om te zien hoe het met je gaat en mee te kunnen denken over de richting die jij graag op wilt met je carrière. Ons doel is om hiermee de best mogelijke professionals af te leveren aan de sectoren vastgoedonderhoud, bouw en techniek. Een win-winsituatie voor werknemer en werkgever, want werknemers benutten hun talenten zo optimaal en werkgevers plukken daar de vruchten van.

Methode van Baucon Vgo

Baucon Vgo werkt met een persoonlijkheidstest die al 30 jaar is doorontwikkeld. De methode zorgt ervoor dat we dé baan vinden die bij je past, bij een opdrachtgever die bij jou past als (professioneel) mens. Onze methodiek zorgt ervoor dat je je kunt ontwikkelen op een werkplek die leidt tot oprecht werkgeluk.

Vacatures