HBO Traineeship

Net afgestudeerd en op zoek naar een traineeship?

Ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een traineeship? Dat kan bij Baucon Vgo Traineeships! Wij bieden professionals met een hbo-diploma bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde of andere studie de kans om bij ons te komen werken en leren tegelijk.

Afgestudeerde hbo-professionals die nog niet zijn uitgeleerd, kunnen een traineeship volgen die hen de kans biedt om te werken én leren binnen een bedrijf. Baucon Vgo verbindt talenten aan opdrachtgevers in het vastgoedonderhoud, de bouw en techniek.

Wat is een traineeship?

Traineeships zijn bedoeld voor talenten die net starten op de arbeidsmarkt. Ze komen in dienst van een bedrijf en gaan er als volwaardig medewerker aan de slag, maar volgen tegelijkertijd een opleidingstraject. Trainees bij Baucon Vgo krijgen een coach toegewezen die hen in hun leerproces begeleidt.

werving-selectie-bauconvgo

Stage- en afstudeeropdrachten via Baucon VGO

Ook studenten bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde of studenten die een andere technische studie volgen, kunnen terecht bij BauconVgo. Geef je bij ons op voor stage- of afstudeeropdrachten en investeer in het opdoen van praktijkervaring.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op over traineeships, stageopdrachten of afstudeeropdrachten.

Mogen wij jouw coach worden?

Vacatures