Vlaardingen

Full-time

(Bouwkundig) Projectleider

baucon-vgo-werving-selectie

Even voorstellen

We geloven in eenvoud. Als nieuwe generatie onderhoudsspecialisten willen we de dingen logischer en makkelijker maken. Weg van de traditionele aanpak en het gedoe in de bouw. We zijn een modern familiebedrijf. Gespecialiseerd in het renoveren en duurzaam in stand houden van bestaand vastgoed voor professionele opdrachtgevers, samen met onze ketenpartners. Dit bereiken we door te investeren in de beste mensen, de beste aanpak en door continu te verbeteren. Bij onze opdrachtgever vind je een zelfstandige en afwisselende baan in een prettige en informele werksfeer met korte communicatielijnen. En supergezellige collega’s natuurlijk!

Wat kan je van de functie verwachten?

Zit organiseren in je bloed? Ben je de kartrekker die anderen motiveert om het beste uit zichzelf te halen? Krijg je er energie van om projecten vanaf de initiatieffase mee te bedenken en vervolgens te realiseren? Op tijd, veilig en binnen budget? En vind je het ook nog eens fijn om samen met jouw collega’s te zorgen voor een ultieme klantbeleving? Dan zoeken we jou! Voor onze klantteams in Vlaardingen zijn we op zoek naar een energieke en communicatieve (bouwkundige) projectleider.

Wat verwachten we van jou

  • Renovatie- en onderhoudsscenario’s ontwerpen en afprijzen
  • Bewaken van projecten op tijd, voortgang, geld, kwaliteit en veiligheid
  • Verantwoordelijk voor de capaciteitsplanning
  • De ‘geen gedoe’ werkwijze (lean & learn) uitdragen en stimuleren
  • Onderhouden van contacten met opdrachtgevers en ketenpartners
  • Teamleden motiveren en elke dag een beetje beter maken
  • Je beschikt minimaal over een relevante en afgeronde HBO-opleiding
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Ben je verantwoordelijk, heb je hart en respect voor jouw klanten en werk én ben je
wars van gedoe maar ‘doe je liever gewoon’? Solliciteer dan snel!

Wat mag je van ons verwachten?

Als (bouwkundig) projectleider ben je eindverantwoordelijk voor je klantteam waarmee je een aantal vaste klanten adviseert over onderhoudsprojecten. En samen bereid je de projecten voor en zorg je voor de realisatie. Jouw klantteam bestaat uit een calculator/werkvoorbereider, projectondersteuner en vaklieden onder leiding van teamleiders.

Baucon Vgo

Ben je enthousiast en heb je interesse? Kijk op onze website voor meer informatie: www.bauconvgo.nl of neem contact op met  Wladimir van Gorp van de afdeling P&O. Je motivatiebrief en C.V. kun je mailen naar vacature@bauconvgo.nl ovv. ‘vacature Projectleider’. Of hieronder invullen!

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Solliciteer hier!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.