Terneuzen (NL)

Full-time

Project Manager Terneuzen (NL)

baucon-vgo-werving-selectie

Even voorstellen

Nederland Isolatie Staff is een wereldwijde marktleider binnen industriële services. Met hun multidisciplinaire teams zorgen zij voor vakmanschap op het gebied van access solutions, isolatie, painting, asbestverwijdering, thermografie en elektrische- en stoomtracing. Zij bieden oplossingen op maat voor de specifieke behoeften van de klant.

Hun motto luidt: “Together Better” Met hun 4 vestigingen verspreid over heel België leggen ze samen de focus op gegarandeerde groei en succes voor zowel de klanten als hun werknemers!

Zet jij graag mee jouw schouders onder onze opdrachtgevers bedrijf als Project Manager Isolatie in onze vestiging te Terneuzen? Lees dan gauw verder!

Wat kan je van de functie verwachten?

Als Project Manager word je klaargestoomd om volledig zelfstandig aan de slag te gaan als projectleider en de operationele leiding te nemen over bepaalde projecten op de werf, DOW Terneuzen. In het begin zal de focus liggen op de dagelijkse opvolging van de administratieve en financiële flow met de nodige rapportages. Geleidelijk aan zal je ook meer operationele en commerciële taken uitvoeren voor werven.

Jouw takenpakket is zeer uitgebreid en bestaat verder uit:

 • Je onderhoudt dagelijks de projectadministratie (van opdracht t.e.m. facturatie) en je zorgt voor de nodige rapportages.
 • Je zorgt mee voor een efficiënte inzet van mensen en middelen op de werf.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de opvolging van het budget.
 • Je stuurt mee de medewerkers aan en je bent het aanspreekpunt bij o.a. problemen, ziekte, planningen. Je stimuleert het teamwerk hierbij en dit doe je met een coachende aanpak!
 • Veiligheid van de werknemers is de belangrijkste waarde van onze opdracht gever. Daarom zorg je ook voor en goede opvolging van de veiligheidsvoorschriften en je spreekt collega’s aan die dit niet doen.
 • Je organiseert het werfoverleg en je zorgt voor de nodige opvolgingen en briefing m.b.t treinvoorschriften, eisen opdrachtgever, instructies business unit manager.
 • Je werkt actief 

Wat verwachten we van jou

 • Je hebt een technische opleiding op bachelor niveau gevolg of je bent gelijkwaardig door ervaring. 
 • Je hebt een analytische mindset en je haalt energie uit dagelijkse problem-solving
 • Je ben flexibel ingesteld en dit zowel naar taken als naar uren
 • Je kan vlot multitasken en je bent stressbestendig
 • Je bent administratief sterk
 • Je bent een vlotte communicator en je kan jezelf zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken in het Nederlands, Engels en Frans
 • Je kan vlot werken met Excel
 • Je bezit een VCA certificaat of je bent bereid om dit op korte termijn te behalen
 • Je woont niet ver van Terneuzen

Wat mag je van ons verwachten?

Onze opdrachtgever  biedt je een aantrekkelijk loon aan in overeenstemming met de huidige marktomstandigheden. Dit wordt aangevuld met tal van extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, pensioensparen en een hospitalisatieverzekering. Daarbovenop krijg je ook een bedrijfswagen met tankkaart. Verder heb je recht op 20 wettelijke vakantiedagen en 12 ADV-dagen. Belangrijk om te weten is dat er geen collectieve sluiting is in het bouwverlof.

Binnen hun  eigen Academy heb je de mogelijkheid om nodige opleidingen (VCA attest en bepaalde IT opleidingen) te volgen. We geven hier zelfs Franse taallessen op maat. Dus mocht je dit ooit nodig hebben in je functie, we got you covered!

Je gaat aan de slag in een dynamische en groeiende werkomgeving met ruimte voor initiatief en veel aandacht voor veiligheid en kwaliteit. Je komt terecht in een fijn, dynamisch team met een hands-on en informele werksfeer waar verantwoordelijkheid en zelfstandigheid sleutelwoorden zijn.

Baucon Vgo

Geloof jij ook in “Together Better” en heb je interesse om deel uit te maken van het team van onze opdrachtgever ? Stuur jouw CV en motivatiebrief door naar vacature@bauconvgo.nl

Solliciteer hier!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.