Den Haag e.o.

Full-time

Calculator/werkvoorbereider Den Haag

baucon-vgo-werving-selectie

Verantwoordelijkheden

Als calculator/werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van kostprijs begrotingen. Daarmee zorg je dus voor de technische werkvoorbereiding van een project.

Waar wij voor staan

Bij ons is een no nonsens cultuur doe gewoon je ding dan doe je gek genoeg. Het team bestaat ook veel uit Westlanders en Katwijkers maar kom jij ergens anders vandaan ben je van harte welkom. Wij willen een professionele houding uitstralen en streven naar de beste kwaliteit te waarborgen. Uiteraard is ook veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en doen we ook regelmatig leuk dingen met elkaar.

Wat verwachten we van jou

  • Minimaal afgeronde HBO opleiding in bouw, techniek of bedrijfskunde.
  • Kennis van word en Excel.
  • Bereid zijn opleidingen en trainingen te volgen.
  • Zelfstandig en bewust van je verantwoordelijkheid.

Wat mag je van ons verwachten

  • Een goed en markt conform salaris.
  • Mooie projecten om je te ontwikkelen.
  • Een budget voor persoonlijke ontwikkel training en begeleiding.

Baucon Vgo

We zijn de specialist in midden en hoger kader banen in de vastgoed onderhoud branche. Volgens ons de mooiste en duurzaamste sector om een baan in te hebben zeer goede arbeidsvoorwaarden en waardevol werk. Onze ambitie is dan ook om voldoende instroom van starters en behouden van vakspecialisten voor deze sector. Bij ons staat de mens centraal dit houd in dat we jou wensen en mogelijkheden van de best mogelijke baan zoeken en vinden. Want plezier in je werk is echt van ontzettende belangrijke factor om succesvol te zijn.

Neem contact met ons op zodat we ook voor jou de perfecte match kunnen vinden mail vacature@bauconvgo.nl of bel met de heer W. van Gorp.

Solliciteer hier!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.