Zuid Holland

Full-time

Planontwikkelaar

planmaker-senior

Verantwoordelijkheden

Uiteraard als senior plan ontwikkelaar weet jij al lang wat je moet doen toch hebben we het kort omschreven. De ambitie van de opdrachtgever, dus de aanvraag van een project, in kaart brengen. Je stelt hierbij een projectdefinitie op voor de verduurzaming en verbetering. Om dit uit te kunnen werken verzamel je alle gegevens van een project. Daarnaast beoordeel je de bouwkundige, energetische en onderhoudsaspecten van een complex. Daarbij maak je op locatie een goede inschatting van diverse bouwkundige problematiek en andere zaken die het plan kunnen beïnvloeden. Hierbij houd je uiteraard rekening met de wet- en regelgeving. Deze trajecten, het aanvragen van omgevingsvergunningen of bijvoorbeeld ontheffing op Wet Natuurbescherming, begeleid jij. Als alle gegevens bekend zijn maak je verschillende plannen en scenario’s en deze presenteer je aan de opdrachtgever. In teamverband begeleid je de calculator bij het opzetten van de begroting.Het begeleiden en realiseren van een modelwoning. Hierbij schakel jij direct als zaken anders zijn dan gepland en stem jij dit af met je team.

Het informeren van bewoners over het betreffende plan en de toekomstige werkzaamheden die hierbij komen kijken. Hiermee creëren wij het vereiste draagvlak. Als het plan compleet is en het een definitieve opdracht is geworden draag je het plan over aan het uitvoeringsteam. Ook nadat het plan is overgedragen blijf je betrokken. Voorafgaand, maar ook tijdens de uitvoering,
ben jij de vraagbaak als er vragen zijn over het ontwikkelde plan of bij eventuele onvoorziene veranderingen. En je bent natuurlijk regelmatig te vinden op de projectlocaties.

Waar wij voor staan

Wat verwachten we van jou

  • Afgeronde wo/hbo-opleiding Bouwkunde.
  • Ruime ervaring (min. 3-5 jaar) in de bouw als planontwikkelaar of een relevante functie zoals architect en/of projectmanager.
  • Kennis en ervaring met bestaande wet- en regelgeving.
  • Uitstekende kennis van MS Office.
  • Uitstekende skills om te overtuigen en een plan te presenteren.

Wat mag je van ons verwachten

  • Een indicatief brutosalaris per 4 weken tussen de € 3.800,00 en € 5.100,00
  • Laptop, telefoon en auto van de zaak.
  • 25 vakantiedagen en 7 ADV dagen bij een fulltime werkweek.
  • Vrijheid om jouw functie zo in te richten wat het beste voor jou en onze opdrachtgever werkt.

Baucon Vgo

Baucon Vgo BV is een detacheerder speciaal voor mensen die een carrière in de vastgoed onderhoudsbranche willen. Door onze persoonlijke en unieke aanpak hebben we betere matches, tussen onze talentvolle mensen en opdrachtgevers. De sectoren waar wij in werken zijn vastgoed onderhoudsbranche, bouw en woningbouw coöperatie. Wij geloven dat wat je oprecht en persoonlijke aandacht geeft ontwikkelt zichzelf tot iets waardevols. Meer informatie app ons via WhatsApp 06-55775375 of per email.

Solliciteer hier!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 50 MB.