Den Haag e.o.

Full-time

Projectleider bouw (planmatig onderhoud)

baucon-vgo-werving-selectie

Verantwoordelijkheden

Waar wij voor staan

Onze vastgoedportefeuille moet voortdurend onderhouden, verbeterd, verduurzaamd en vernieuwd worden. Met het team Planmatig Onderhoud zijn wij verantwoordelijk voor (grootschalige) onderhoudsprojecten met accenten die zich richten op (energetisch) verbeteringen van de schil, en verhogen van de woningkwaliteit. Volop mooie en complexe uitdagingen dus, die een wezenlijke bijdrage leveren aan duurzaam, mooi en betaalbaar wonen in Den Haag. En de impact die jij kan maken als projectleider Planmatig Onderhoud is groot!

Wat verwachten we van jou

  • Je hebt een MBO+ / HBO werk- en denkniveau (bouwtechnisch) en je vindt het leuk om in een team van klantgerichte professionals te werken.
  • Je hebt kennis van Beheer en Onderhoud van woningbouw;
  • Ervaring met technisch onderhoud en (bouw)projectmanagement;
  • Je bent op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving betreffende bouw- en vergunningstrajecten;
  • Je hebt ervaring in het managen van projecten waarbij je de behoeften van onze klant niet uit het oog verliest;
  • Je kunt zelfstandig aan jouw projecten werken, maar werkt ook graag in teamverband.

Wat mag je van ons verwachten

Een salaris tussen de € 4.265,- en € 5.765,- bruto, op basis van 36 uur.

  • Een vierdaagse werkweek, als je dat wilt. Zo kun je werk en privé nog beter in balans houden.
  • Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, in Den Haag. Als je met het ov reist, vergoeden wij de kosten volledig. Fiets je liever? Dan belonen we je gefietste kilometers. Wij zijn groot voorstander van duurzame activiteiten.
  • Remote werken behoort tot de mogelijkheden, wij faciliteren de middelen zodat je goed je werk kan doen zoals een laptop, mobiele telefoon en spullen voor je thuiswerkplek.

Baucon Vgo

Baucon Vgo BV is een detacheerder speciaal voor mensen die een carrière in de vastgoed onderhoudsbranche en wonen willen. Door onze persoonlijke en unieke aanpak hebben we betere matches, tussen onze talentvolle mensen en opdrachtgevers. De sectoren waar wij in werken zijn vastgoed onderhoudsbranche, bouw- en woningbouw coöperatie.

Wij geloven dat wat je oprecht en persoonlijke aandacht geeft ontwikkelt zichzelf tot iets waardevols. Meer informatie app ons via whatsapp 06-55775375 of per email vacature@bauconvgo.nl.

Solliciteer hier!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.