Rotterdam

Full-time, Part-time

Werkvoorbereider bouwkundig Rotterdam

baucon-vgo-werving-selectie

Verantwoordelijkheden

Als team maak je, samen met de projectleider, de vertaling van een technische werkomschrijving naar het werkplan voor de uitvoering. Daarmee zorg je dus voor de technische werkvoorbereiding van een project. Van planning tot werkbegroting, en van de ondersteuning bij inkoop tot het inrichten van de bouwplaats.

Maar ook: hoe borg je de kwaliteit tijdens de uitvoering? Alles zodat de uitvoering weet hoe, wat, wanneer en waarmee ze de het project moeten realiseren.

Waar wij voor staan

Wat verwachten we van jou

  • Minimaal  afgeronde HBO opleiding in bouw, techniek of bedrijfskunde.
  • Kennis van word en Excel.
  • Bereid zijn opleidingen en trainingen te volgen.
  • Zelfstandig en bewust van je verantwoordelijkheid.

Wat mag je van ons verwachten

  • Een goed en markt conform salaris € 3431 – € 4290 bruto per maand.
  • Mooie projecten om je te ontwikkelen.
  • Een budget voor persoonlijke ontwikkel training en begeleiding.

Baucon Vgo

We zijn de specialist in midden en hoger kader banen in de vastgoed onderhoud branche. Volgens ons de mooiste en duurzaamste sector om een baan in te hebben zeer goede arbeidsvoorwaarden en waardevol werk. Onze ambitie is dan ook om voldoende instroom van starters en behouden van vakspecialisten voor deze sector. Bij ons staat de mens centraal dit houd in dat we jou wensen en mogelijkheden van de best mogelijke baan zoeken en vinden. Want plezier in je werk is echt van ontzettende belangrijke factor om succesvol te zijn.

Neem contact met ons op zodat we ook voor jou de perfecte match kunnen vinden mail vacature@bauconvgo.nl of bel met de heer W. van Gorp.

Solliciteer hier!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.