Delft

Full-time, Part-time

Bouwkundige projectleider Delft

werving-selectie-bauconvgo

Verantwoordelijkheden

In deze veranderende wereld met klimaat en energie crises zijn wij opzoek naar helden(innen) die samen met ons het wonen duurzamer, energie neutraler en mooier willen maken.
Wij zijn opzoek naar helden(innen) voor de vastgoed onderhoud branche. Sta jij stevig in je schoenen, bent creatief, gevoel voor techniek en goed in reken dan ben jij onze held(in). Onze voorkeur gaat wel naar afgestudeerde studenten op HBO/ WO niveau richting Bouwkunde, werktuigbouwkunde, bedrijfskunde en civiele techniek. Wil je een vastgoed held worden en benieuwd of het in je zit.
Lees hieronder korte omschrijving van een projectleider.

Een bouwkundige projectleider onderhoud is verantwoordelijk voor de oplevering van groot en of meerdere projecten gelijktijdig volgens.
Je bent als projectleider verantwoordelijk voor het volledige traject van project definitie tot en met oplevering. Grote projecten en/of complexe projecten hebben leiding nodig.
Ben jij de man of vrouw die het aanspreek punt op vlakken van technisch opzet de haalbaarheid van planning en het realiteitsgehalte van budget als op de daadwerkelijke uitvoering en bedrijfseconomisch resultaat ….. beheerst.

Waar wij voor staan

Uiteraard is hier wel een loopbaan plan met jou uitgestippeld om dit werk uiteindelijk zelfstandig te kunnen uitvoeren. Bij ons krijg je een traject aangeboden waarin je persoonlijkheid test krijgt om te zien of de baan echt bij jou past en welk skills je al van nature hebt en welk nog ontwikkelt moeten worden. Daarnaast coachen we je en begeleiden jou op de werkvloer van onze opdrachtgevers. We zijn jouw persoonlijke buddy.

Wat verwachten we van jou

  • Minimaal afgeronde HBO opleiding in bouw, techniek of bedrijfskunde.
  • Kennis van word en Excel.
  • Bereid zijn opleidingen en trainingen te volgen.
  • Zelfstandig en bewust van je verantwoordelijkheid.

Wat mag je van ons verwachten

  • Een goed en markt conform salaris € 2400- 3400 per 4 weken.
  • Mooie projecten om je te ontwikkelen.
  • Een budget voor persoonlijke ontwikkel trainingen.

Baucon Vgo

Is een specialist voor talenten in de vastgoed onderhoudsbranche door onze persoonlijke en unieke aanpak hebben we betere matches, tussen onze helden(innen) en opdrachtgevers. De sectoren waar wij in werken zijn vastgoed onderhoudsbranche, bouw en woningbouw coöperatie. We geloven dat wat je oprecht aandacht geeft ontwikkelt zichzelf tot iets waardevols. Mocht je meer informatie willen kun je via whatsapp 06-55775375 of per email vacature@bauconvgo.nl

Solliciteer hier!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 50 MB.